تجاوز به کشورها و دخالت در امور داخلی دولت ها، از ویژگی هایی محسوب می شود که در ساختار حکومتی کشورهایی مانند آمریکای جنگ افروز و فتنه گر، نهادینه و به یک فرهنگ تبدیل شده است، اما نکته جالب این است که این قبیل اقدامات مداخله جویانه و متجاوزانه تنها هنر دولتمردان امریکایی نیست، بلکه علاوه بر فریب سایر ملت ها به فریب ملت خود و بعضا تجاوز به حقوق آن ها ...
حمایتهای سیاسی-نظامی آمریکا به عراق، که از آغاز جنگ سیری سعودی داشت، در ماههای پایانی جنگی شدت و دامنهی وسیعتر و آشکارتری یافت؛ بهگونهای که اواخر شهریورماه 1366، ایالات متحدهی آمریکا، در حمایت از عراق رسماً با ایران در منطقهی خلیج فارس وارد جنگ شد.
بر اساس گزارشهای رسمی، بهائیان از سال 1318 ه.ق فعالیت خود را در ایالت شیکاگو آغاز کردند. بهائیان آمریکا که تحت حمایت دولت آمریکا بودند، به دستور میرزا حسینعلی در امر وقف املاک و بناهای خود به نام بهائیت تلاش فراوانی داشتند و هدایایی را جهت تشویق مردم و جذب آنان به بهائیت و گسترش بهائیت، وقف کرده و در اختیار رهبران بهائی قرار میدادند.
مطابق با اصل چهار، ظاهراً اقدامات مثبتی در راستای توسعهی کشور انجام گرفت، اما ارزیابی دقیق این فعالیتها نشان میدهد که بسیاری از طرحها، به دلیل عجولانه بودن و بیبرنامگی، شکست خوردند و نتیجهی چندان مثبتی به بار نیاوردند.
روز ۱۶ آذر ۱۳۳۲ نیروهای امنیتی به دانشکدۀ فنی دانشگاه تهران یورش بردند و ۳ دانشجوی این دانشگاه به نامهای آذر(مهدی) شریعترضوی، مصطفی بزرگنیا و احمد قندچی شهید و عدهای مجروح و بازداشت شدند.
در تاریخ 24 آبان اعلام شد که نیکسون معاون رئیس جمهور آمریکا از طرف آیزنهاور به ایران میآید. نیکسون به ایران میآمد تا نتایج «پیروزی سیاسی امیدبخشی را که در ایران نصیب قوای طرفدار تثبیت اوضاع و قوای آزادی شده است» (نقل از نطق آیزنهاور در کنگره آمریکا بعد از کودتای 28 مرداد) ببیند.
سالها پس از ورود اولین میسیون مذهبی آمریکا به ایران ( 1832م)، نخستین قرارداد رابطه ایران و آمریکا با عنوان عهدنامه دوستی و کشتیرانی با نظر مساعد میرزا تقیخان امیرکبیر صدراعظم وقت ناصرالدین شاه،در مهر 1230/ ذیحجه 1267/ اکتبر 1851، میان نمایندگان دو کشور، در شهر استانبول، به امضا رسید.
حتی خروج شاه از کشور نیز با اجماع آمریکاییان به دست آمد. ونس، وزیر خارجهی آمریکا در دورهی کارتر، در این رابطه مینویسد: «در روز چهارم ژانویه، جلسهای با حضور کارتر تشکیل شد و نتیجه آن شد که به شاه اعلام شود که پرزیدنت کارتر تصمیم شاه را برای خروج از ایران و تشکیل یک شورای سلطنتی تأیید میکند.»
هفته گذشته «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه حرف جالبی زد که بازتاب های جهانی فراوانی داشت او در مراسمی مدعی شد کاشف قاره آمریکا «کریستف کلمب» نبوده است بلکه یک مسلمان این قاره را کشف کرده است.
مصدق: شما باید بروید جنگ کنید و حق ایران را بگیرید. شانه از زیر خدمت خالی نکنید. تمام اینها میگویند دولتی که ما [با آن] مبارزه می کردیم هر جا رفت یک نفر آدم پیدا نکرد و همه گفتند ما حاضر نمیشویم یک ملت مظلومی مثل ایران را از بین ببریم. [با حالت تأثر شدید و در حال گریه] ولی همه عوامل در این مملکت است که مقاصد بیگانه را انجام میدهد.
خلبان هواپیما پس از مشاهده آسمان این شهر با دود و غبار که امکان پیدا کردن هدف را از میان برده بود، از انداختن بمب منصرف شد. هواپیما به دلیل کمی سوخت مجبور بود به پایگاه اوکیناوا بازگردد.
تازه ترین اسناد فاش شده دولت آمریکا نشان میدهد که حدود ۴۰ سال پیش هنری کیسینجر وزیر خارجه وقت آمریکا طرحهای مخفیانهای را برای حملات هوایی علیه هاوانا آماده کرده بود.
آمریکا با تشکیل و حمایت از گروه تکفیری داعش، سیاستهای خود را در کشورهای اسلامی برنامه ریزی میکند. پروژه حذف این گروه تروریستی، ادامه همان سیاست حضور نظامی و دخالت در امور داخلی کشورهاست!
بدون تردید، صادق قطبزاده، یکی از چهرههای جنجالی و خبرساز دهه 50 تاریخ معاصر ایران به شمار میرود. سابقه مبارزه او در پیش از انقلاب، مواضع پرنوسان او پس از انقلاب در شورای انقلاب، ریاست صداوسیما و وزارت خارجه تا ساماندهی کودتاها علیه جمهوری اسلامی، از قطبزاده چهرهای جنجالی ساخته است.